Županijski savez športova
32100 Vinkovci

Natječaj za stipendije - Zaklada Marin Čilić

Poštovani,

ovom prilikom htjeli bismo Vas informirati o hvalevrijednoj inicijativi našeg proslavljenog tenisača i abasadora Europskog tjedna sporta, Marina Čilić.

Naime, prije nekoliko dana otvoren je novi natječaj za stipendije i donaciju Zaklade Marin Čilić. Stipendije su namijenjene darovitim mladim športašima i klasičnim glazbenicima kojima je potrebna dodatna potreba kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Uz to, jedna je donacija Zaklade namjenjena za obnovu laboratorija školi s darovitim učenicima.

Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi, Marinova zaklada dodjeljuje stipendiju i mladim športašima, i to sveukupno 10 stipendija za športaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom športu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju športske opreme.

Stipendije su namjenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodjeli stipendija.

Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2019. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na službenoj stranici Zaklade.

Ljubazno vas molimo da proslijedite informaciju svojim učenicima, članicama i športašima kako bi se zainteresirani športaši mogli prijaviti.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na info@marincilicfoundation.com