Županijski savez športova
Vukovarsko-srijemska županija
H.D.Genschera 10 b
32100 Vinkovci

Veliko priznanje za Županijski savez sportova Vukovarsko-srijemske županije

Veliki dan hrvatskog sporta donio je veliko priznanje našoj Županijskoj sportskoj zajednici  i jedno od najvećih priznanja za rad u sportu na lokalnoj razini.

Na prijedlog HOO  , MOO je dodijelio Trofej Međunarodnog olimpijskog odbora  posvećen trendovima jačanja uključenosti u sport- Sport bez granica .

Već 32 godine MOO svake godine dodijeljuje Trofej MOO-a ,nagradu koja se temelji na aktualnim trendovima jačanja ljudske uključenosti u sport i njegovo širenje preko svih granica.

Ustrajno radeći svih ovih godina na mobilizaciji članstva, ŽSŠVSŽ učinio je da sport postane mjesto solidarnosti ,partnerstva i fer odnosa u svakodnevnoj praksi.

Trofej su primili naši predstavnici na Velikom danu hrvatskog sporta ,a uručio im ga je počasni član MOO i počasni predsjednik HOO gospodin Antun Vrdoljak.


Trofej MOO-a 2107. "Sport bez granica" predstavniku Županijskog saveza športova Vukovarsko-srijemske županije Mariju Meštroviću, uručio je počasni član MOO-a i počasni predsjednik HOO-a Antun Vrdoljak.
Dobitnici nagrada u 2017. HOO